Декорация

Казваме, че дяволът е в детайла, но ние бихме превърнали тази фраза в „красотата е в детайла“. 

Декорацията – елементи, флорални аранжименти, украса на мястото на тържеството, украсени маси, прожектори, малки подаръци за гостите – изглежда повърхностно на пръв поглед, но в действителност прави празника незабравим момент не само за булката и младоженеца, но и за всички гости, поканени да го отпразнуват.

Ето защо всеки елемент трябва да бъде изпипан и нищо не може да бъде оставено на случайността. Заедно ще създадем последователна концепция за декорация, която ще бъде неразделна част от вашата тема, отразяваща връзката ви.

Декорът включва

(Без да е задължително всичко)

Украса на изнесен ритуал

арка

Арка

Стойки, конструкции

Стойки, конструкции

маса

Маса

парапети

Парапети

Welcome drink

Welcome drink

Welcome board

Welcome board

Украса на ресторанта

ВИП маса

VIP маса

Обличане на столове

Обличане на столове

покривки

Покривки

Аранжиране на мса за гости

Аранжиране на маса за гости

Подложни чинии и салфетки

Подложни чинии и салфетки

Колони

Колони

Сценични вулкани

Сценични вулкани

Украса за кола

Украса за кола

Сватбени комплекти

Сватбени комплекти

Място за снимки

Място за снимки

Сладка маса

Сладка маса

Комплект за кръщение

Комплект за кръщение

Можем да предложим варианти за декорация или да използваме ваши собствени идеи.

Първо, трябва да знаем вашите нужди. Чувствайте се свободни да се свържете с нас и да опишете мястото на церемонията и мястото на тържеството, темата и декорациите, които ви интересуват. Друга важна подробност, която трябва да знаем: вашите предпочитания за цвят и тема, които харесвате . Това ще улесни подготовката на първата концепция. Ако сте разработили свой собствен план и имате идея какви декорации да използваме, моля, приложете вашите материали.

В зависимост от избраната украса ще изготвим предварителна оценка и примерни концепции. Първият проект ще включва снимки на предложените аранжировки, за да можете да сравните различни варианти на конкретни декорации. След това ще можете да изберете опцията, която ви харесва най-много.

В следващите срещи ще уточним детайлите и ще изберем окончателния декор. Не се безпокойте! Ще поддържаме връзка през цялото време. Можем да говорим за всяка нова идея, която ще имате, и да разсеем всички съмнения.

Ефектът от нашето сътрудничество ще задоволи и най-критичните гости.

Като агенция за организация на тържества, ние сме в състояние да осигурим всякакви услуги, от които се нуждаете за вашето събитие. Нашите партньори – видеографи, дисководещи, флористи и фотографи, работят като перфектно допълнение към нашия екип. Работим в тази сфера повече от 20  години и познаваме много професионалисти в бранша, които са надеждни и наистина отдадени на работата си . Можете да изберете хора, които отговарят на вашите очаквания. С такъв мечтан екип ще сте сигурни, че всички услуги ще бъдат с най-високо качество.